Lees en bekijk hier de foto's en mailtjes van klanten die reeds een westie pupje kochten bij ons:

 


 

Fenna, op 4 augustus al 2 jaar bij ons! Het is een schatje!

 

 


 

Inge schreef:

 

Beste

Onze West Highland Terrier Mac is ondertussen 5 maand en bijna 3  maand bij ons.

Zoals jullie op de foto's kunnen zien is hij een heel lieve en speelse kameraad. Eigenlijk meer dan dat, hij heeft zijn plaatsje in de familie zeker gevonden.

Veel groetjes van de familie Seyssens-Lichtherte uit Wondelgem

 

 

 

 

 

 


 

 

Helga schreef:

 

Beste Hezehof,
Hier enkele foto's van Troy, onze westy.
Troy is het hier al goed gewend, en we zouden niet meer zonder hem kunnen.
Hij leert heel vlug en is ontzettend lief, sociaal en aanhankelijk. De basisopdrachten zit, af, blijf kent hij al.
Zijn zijn broer/zusjes al weg?
Met vriendelijke groeten en dank voor onze lieve Westie.

 

 

 

 

 


 

 

Cindy schreef:

 

Hoi,
het is ondertussen al 5 weken geleden dat ik mijn westie komen halen ben bij jullie. We zijn goed thuis gekomen met hem, een gezond beestje.
Het is een echt rakkertje . Ik zou hem niet meer kunnen missen.
Hij leert vlug, is al goed zindelijk (ben er ook veel mee bezig) en zoals we niet
anders verwachten van een westy, een echt terriérke hé.
Wij zijn heel gelukkig met hem.
Groeten Cindy en Luc 

 

 

 

 

 


 

 

Stiene schreef:

 

Aan het Hezehof. Wij zijn dolgelukkig met onze west hyland terrier,hij doet t heel goed,en mijn zus is blij met haar cavelier,ook hij doet het goed.
Ze hadden allebei een liesbreukje,dat werd ons eerlijk verteld.Ze hebben er gelukkkig geen last van!!!We laten ons nog horen, 'n pootje van rakker en chicco.

 

 

 


 

 

 

Jeanette schreef:

 

hallo Hezehof! Met onze westy Dolce gaat het heel goed ze is slim, ontdeugend en doet het heel goed in ons gezin, wij kunnen haar niet meer missen, alleen de roze (waterverf, die jullie onder haar buikje hebben gespoten als kenmerk dat wij haar uitgezocht hebben) Gaat ondanks 2 wasbeurten er niet vanaf! Iedereen vraagt aan ons wat dat is! Hoe krijgen we het er vanaf, want het ziet er niet uit, een hond met een roze vlek bij haar pootje!
Graag had ik een antw van u.
Gr Jeannette

Antwoord van het Hezehof. Elke dag gaat de verf verminderen. Je moet er niets speciaals aan doen. Het is een soort van waterverf, maar van zeer goede kwaliteit, zodat wij niet dagelijks, de op voorhand gekozen pups opnieuw moeten verven. Het verven wordt alleen gedaan, als mensen een pup kiezen, die nog heel jong zijn, en nog bij de moeder in het nest liggen, en op die jonge leeftijd nog niet gechipt zijn. Vanaf het moment dat pups oud genoeg zijn om te chippen, krijgen ze hier geen verfteken, want dan kunnen wij de gekozen pup aflezen met een chipafleesapparaat. Elke pup heeft een ander chipnummer. Dus nog enkele dagen geduld, en dan is de verfplek volledig weg.

 

 


 

 

 

Elien schreef:

 

Hallo Hezehof,
Ik heb bij u mijn hondje gekocht in februari het was een West Highland White Terrier zij noemt Whoopi. ik wil u zeggen dat met haar alles prima is. Ik vroeg mij af of haar zusje ook goed terecht is gekomen? want dat is mij een vraag waar ik al lang over denk. Of ze al verkocht is ? enz. Verder wou ik u vragen of u de foto's die op de site stonden van mijn hondje te kunnen doorsturen?
Bij voorbaat dank u
Elien

 

 

 


 

 

 

Jan schreef:

 

Ik heb reeds enkele maanden en westie van jullie. ( toby )
het is al een heel baasje geworden en hij doet het priema. hebben jullie nog een westie zitten van ongeveer 4 maanden? liefst een broertje voor onze toby
alvast bedankt.
groeten jan